Hoe ga ik te werk?

Na het eerste contact dat ik met u heb gehad zal er een afspraak worden ingepland voor een persoonlijke kennismaking met u en uw hond(en).

Vanuit daar bespreken we wat uw wensen zijn en/of kiest voor de individuele wandeling of voor de groepswandeling. En voor het aantal dagen u gebruik wenst te maken van onze service.

Qua betaling kunt een keuze maken tussen een strippenkaart van 10x of 20x, of u kunt kiezen voor een maandabonnement. De prijzen hiervan kunt u terug vinden onder het kopje “tarieven”

Er word een contract en een eventuele sleutel overeenkomst opgesteld. Na het tekenen word er een afspraak gemaakt wat de eerste wandeling zal worden met uw hond(en). We spreken dan een tijd af waarop ik uw hond persoonlijk zal ophalen met mijn bus met speciale honden kennels zodat uw geliefde viervoeter veilig vervoerd kan worden.

Op locatie zullen de honden heerlijk kunnen ravotten, spelen en rennen op een afgesloten veld. Dit geldt ook voor de individuele honden daar zal ik dan persoonlijk mee spelen. Na ongeveer 60-90 minuten en voor de individuele honden 30 minuten worden de honden weer in de bus geplaatst en weer veilig thuis gebracht. Vanwege de reistijd kan uw hond ongeveer 3 a 3,5 uur van huis zijn.

Alle honden zijn welkom mits ze vriendelijk en sociaal zijn naar mensen. En met de groepswandeling uiteraard ook naar andere honden.

Puppy’s mogen mee nadat zij alle gewenste entingen hebben gehad. Er word uiteraard rekening gehouden met de behoeftes van de pup.

Deze pagina is 1,571 keer bekeken