Wie ben ik?

Even Voorstellen

Mijn naam is Sammy-Jo 36 Jaar oud en vriendin van Leroy (36) samen hebben wij een prachtige zoon genaamd Jaxx van 3 Jaar. Wij wonen met onze 4 honden en 1 kat in Spijkenisse.

Onze roedel bestaat uit : 

Jack Russel – Joy (2006-2021)
Mechelse Herder – Rocky 
Mechelse Herder – Pixy 
Rottweiler – Syco


Naast dat wij veel tijd besteden als gezin zijnde zijn wij ook heel veel te vinden op Hondensport vereniging BD Spijkenisse. Ik geef daar les aan de leden en begeleid de leden naar een examen of wedstrijd. Leroy is pakwerker en staat voor onze leden in het pak om het manwerk te kunnen draaien.

Voor het lesgeven heb ik mijn diploma Kynologisch Instructeur behaald in 2016. Daarnaast volg ik meerdere nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Ik ben opgegroeid met honden voornamelijk met Bouviers, Rottweilers, Dwerg schnautzers en Jack Russels. In 2003 fokte mijn ouders hun eerste nestje onder de naam Bouvierkennel van “De Kennel Zonder Naam” uit dit nestje mocht ik mijn eerste eigen hond aanhouden genaamd Skyhigh Cassy van de Kennel Zonder Naam. Sky was een prachtige zwarte bouvier reu met een hart van goud. Hij heeft mij kennis leren maken met de africhtingssport. Sky was enorm sociaal tegen mensen maar van andere honden moest hij niets van weten. Waardoor je met het uitlaten ogen in je achterhoofd moest hebben. Ik heb enorm veel van Sky geleerd zowel in de sport als daar buiten vanuit daar is mijn liefde voor de hond alleen maar groter geworden.

Met de vele jaren ervaring in het lesgeven van verschillende hondenrassen en alle bijscholingen die ik volg. Kan ik u verzekeren dat uw hond(en) bij mij in goede handen is.

En ik voor uw honden zal zorgen alsof het een hond van mijzelf is!

Mijn Ervaring

Getraind met 7 honden waarvan 5 opgeleid naar IGP 3 en 2 in opleiding

Hulp Instructeur vanaf 2005 

Kynologisch Instructeur vanaf 2016

Gewerkt als Paraveterinair in opleiding bij het Veterinair Centrum te Honselersdijk

Bouvier- en Dwerg Schnauzer nesten gefokt samen met mijn ouders


Certificaten / Nacholingen

Kynologisch Instructeur
Friendly with dogs congres 2018
Training Marek Urban
Kynotrain —> Angst en Cognitie​
Martin Gaus —> Pubers en Hormonen
O&O —> Zware Jongen en Pittige Meiden
Training Jack Stienstra

Tinley —> Vechtende honden uit elkaar halen en dan ?
Tinley —> EHBO Honden
Tinley —> Grenzen aan beïnvloeden van rasspecifiek gedrag
Tinley —> Zelfstudie HUS (Honden uitlaatservice)
Tinley —> Gedrag kennis, leerprincipe (Vrijstelling gekregen)
Tinley —> Module 1 : Theoretisch onderbouwing HUS


Deze pagina is 2,803 keer bekeken